Logo en huisstijl

Een herkenbaar beeldmerk

Uw logo geeft de eerste indruk van uw bedrijf. Het is daarom belangrijk dat naamgeving, kleur, lettertype, beeldvorm een mooi geheel vormen en de juiste impressie geven!

Wij denken graag met u mee over een nieuw logo voor uw bedrijf of merk. Ook kan het restylen van een logo een goede oplossing zijn om te moderniseren of uw identiteit beter uit te stralen.

Een pay-off of slogan geeft uw bedrijfsnaam meer inhoud of ondersteunt een marketingcampagne. Deze toevoeging kan één geheel met uw logo vormen.

Huisstijl

Het bedrijfslogo is onderdeel van uw huisstijl dat overal op doorgevoerd kan worden. Uw huisstijl of logo kan kwaliteit uitdrukken, u onderscheiden van de concurrentie en een goede indruk achterlaten. Of u nu een logo, huisstijl, spandoek, visitekaartje, sticker, flyer, reclamebord, vlag, autobelettering, textiel of rolbanner nodig heeft, bij JBS reclame bent u aan het juiste adres

Kijk onder portfolio voor tal van voorbeelden.

Een passende huisstijl en vormgeving begint met een goed ontwerp. Op basis van uw uitgangspunten en ideeën gaan wij aan de slag. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Copyright © 2021 - JBS Reclame - Alle rechten voorbehouden Disclaimer | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden