Logo en huisstijl

Een herkenbaar beeldmerk

Jouw logo geeft de eerste indruk van jouw bedrijf. Het is daarom belangrijk dat naamgeving, kleur, lettertype, beeldvorm een mooi geheel vormen en de juiste impressie geven!

Wij denken graag met je mee over een nieuw logo voor jouw bedrijf of merk. Ook kan het restylen van een logo een goede oplossing zijn om te moderniseren of jouw identiteit beter uit te stralen.

Een pay-off of slogan geeft jouw bedrijfsnaam meer inhoud of ondersteunt een marketingcampagne. Deze toevoeging kan één geheel met jouw logo vormen.

Huisstijl

Het bedrijfslogo is onderdeel van jouw huisstijl dat overal op doorgevoerd kan worden. Jouw huisstijl of logo kan kwaliteit uitdrukken, jou onderscheiden van de concurrentie en een goede indruk achterlaten. Of je nu een logo, huisstijl, spandoek, visitekaartje, sticker, flyer, reclamebord, vlag, autobelettering, textiel of rolbanner nodig heeft, bij JBS reclame bent je aan het juiste adres

Kijk in onze portfolio voor voorbeelden van diverse logo's die wij hebben gerealiseerd.

Een passende huisstijl en vormgeving begint met een goed ontwerp. Op basis van jouw uitgangspunten en ideeën gaan wij aan de slag. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Copyright © 2024 - JBS Reclame - Alle rechten voorbehouden Disclaimer | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden