Textieldruk

Uw bedrijf herkenbaar en keurig presenteren.

Uw bedrijf herkenbaar en keurig presenteren. Of het nu een vrolijke bedrijfsuiting of een meer serieuze aangelegenheid betreft, bedrijfskleding zorgt voor eenheid en herkenbaarheid.

JBS reclame helpt u hierbij, bedrukken van uw textiel maakt ú herkenbaar!

Afhankelijk van het doel door wie en waarvoor te gebruiken, zijn er verschillende textieldruk methodes:

Proflex / Proflock: voor kleinere oplages in één kleur

Deze transfers worden door een snijplotter uitgesneden op flex- of flockfolie. Nadat deze uitgesneden zijn worden ze ‘gepeld’, zodat deze vervolgens met een hittepers getransfereerd kunnen worden op het textiel. Deze techniek is vooral erg geschikt voor kleinere oplages in één kleur bedrukking.

Het is mogelijk om bij deze techniek in meerder kleuren te drukken, maar dat hangt af van de manier waarop de kleuren zijn samengesteld in het logo. Deze techniek wordt veel gebruikt voor het bedrukken van sportkleding

Inktdruk: voor grotere oplages en meerdere kleuren

Uw logo of tekst wordt doormiddel van inktdruk op uw kleding aangebracht.  Deze vorm van textiel bedrukken is in meerdere kleuren leverbaar en geschikt voor grotere oplages.

Borduren: voor bedrukken van hoogpolige materialen

Geborduurd textiel ziet er luxueus uit. Deze techniek is zeer geschikt voor het bedrukken van hoogpolige materialen, zoals fleece truien. Een ander voordeel is dat je de stof op hogere temperaturen kunt wassen. Om een logo of patroon te borduren, maken we een borduurkaart.

Ook door u aangeleverde textiel kan door ons bedrukt worden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Copyright © 2021 - JBS Reclame - Alle rechten voorbehouden Disclaimer | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden